MR. BODY LANGUAGE®

-NIKO VISURI

Kehonkielen ja myynnin asiantuntija ja esiintyjä yli 1.500 yritystapahtumalla, valmennuksella ja puheenvuorolla. Niko Visuri esiintyy sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Live- ja etätapahtumat ja webinaarit.

Niko VIsuri on kouluttaja, puhuja, esiintyjä ja asiantuntija

Niko Visurilla on yli 30 vuoden kokemus kehonkielen kouluttajana, puhujana ja esiintyjänä. Lisäksi hän on myynnin asiantuntija ja johtaja sekä asiakaspalvelun ammattilaisten valmentaja. Hänet on palkittu kansainvälisten suuryritysten parhaana myyjänä ja myynnin johtajana, ja hän on kouluttanut Suomessa yli 10 000 myyjää ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Satojen miljoonien eurojen myyntibudjeteista vastanneena hän tuntee yrityselämän haasteet. Valmennuksiin tuodaankin asiakkaan tarpeiden mukaisia elementtejä, oli kyseessä sitten myyntivalmennus, keynote-puheenvuoro seminaaripäivänä, asiakastapahtuma, TYHY-päivä, illanvietto, pikkujoulut tai stand-up esitys kehonkielestä.

Niko Visuri on kansainvälisesti kokenut ja suosittu esiintyjä, kouluttaja ja keynote-puhuja. Hän on esiintynyt ja kouluttanut sadoissa eri yrityksissä, korkeakouluissa, eri alojen seminaareissa ja kongresseissa Suomessa ja kansainvälisesti.

Maailmanlaajuinen Nuorkauppakamarijärjestö, Junior Chamber International on myöntänyt hänelle International Training Fellow -arvonimen ansioista kansainvälisenä aikuiskouluttajana.

Esimerkkejä Niko Visurin koulutuksista, valmennuksista ja keynote-puheenvuoroista

  • Illallispuhe valtakunnallisen järjestön 75 v. juhlassa Vierumäellä
  • Pudasjärven Kaupunki, Pitoa ja Vetoa Työkykytapahtuma
  • Work Goes happy Työhyvinvointitapahtuma Musiikkitalossa
  • Kehonkieli –puheenvuoro pörssiyhtiön 100 myyjälle koulutusviikon päätteeksi
  • Junior Chamber International World Congress, MGM Casino, Las Vegas, USA, keynote –puheenvuoro
  • Energiayhtiön uuden brändin lanseeraustapahtumat henkilökunnalle, 2 x 800 hlö, päätöspuheenvuoro kehonkielestä ennen iltajuhlaa
  • YLE:n haastattelu; Kuinka omasta työpäivästä voi tehdä paremman? Mr. Body Language mukana asiantuntijana